Ny plats

Idag var jag till Lindex för att prata lite med chefen angående praktik. De sa att de fick ta emot av de flesta förut, men nu gäller det bara handelsprogrammet. Jag gav henne mappen och ett papper hon ska fylla i för att jag måste lämna det till skolan. Besökte Sabina på Hemtex lite snabbt och när jag gick till bussen såg jag Sara på Pacific, vinkade och fortsatte gå till busshållsplatsen.

Jag börjar på min nya APU plats nästa vecka! Men jag åker buss
så jag sa att jag skulle komma ungefär 10.10 dit istället för klockan 10.


The last season in school

Nu är det ett nytt år och en ny termin har börjat... Den sista! Första riktiga veckan är på gång i skolan och APU:n börjar som vanligt på tisdagar och onsdagar. Under höstterminen var jag på OKQ8, inte fullt så kul efter att man lärt sig vissa saker och de blev i princip som en ständig rutin.

Jag tyckte det var kul under några få månader och det bästa är ju att personalen är riktigt trevliga, dom lär ut bra så man förstår vilket ger goda kunskaper för framtiden, de är glada för det mesta och verkar tycka om det dom gör!

De uppgifter jag mest gjorde var att fylla på varor som läsk, godis, tobak och snus och lite annat som fattades. Sen fronta jag en del för att det gör så de ser snyggt ut. Det jag gör minst som jag tycker är ganska kul är att stå i kassan. En annan sak jag tyckte var kul är att "registrera" de nya filmer som kommer och ändra topplistan, vilket jag nästan alltid brukade få göra! Ankomstregistrera paket är också en kul grej. Ibland kommer det tunga paket så man får lite träning av det.

(En bild när jag är på OKQ8, lagret)



Ringde APU platser innan jul men det var ingen som ville ta emot mig. Men provade på nytt idag på ett annat ställe och de verkar vara intresserad. Jag fick lov att ringa upp två gånger för att försöka få tag på chefen, men den andra gången gav jag dem mitt nummer. Chefen på Lindex ringde upp och jag förklarade vad jag hette vilken skola, linje och årskurs jag går, sedan frågade jag om de tar emot praktikanter och de sa "ja, det skulle nog gå". Ska dit imorgon och prata mer om det. Jag kommer bli överlycklig om jag får byta plats, för jag vill ju faktiskt prova något mer och kanske kunna utvecklas som person också. Den delen är ett stort plus för mig! Nu har jag inte mer tid för det här...


Tack för att ni läser min blogg!

Break your voice



Först sitter man och sjunger med på vanliga låtar, och sen ska man sjunga singstar några timmar efter det med Lena. Snacka om att Lena blev hes vid vissa tillfällen, och jag sabba rösten med att komma för högt upp i tonart. Lena kom så mörk tonart så jag höll på att garva ihjäl mig. Vi var tvugna att börja om, och sen blev det "opera" aktigt på en av låtarna, DISNEY'S TÖRNROSA ^^ Lena kör opera för fullt. Tummen ner för det!


Tidigare idag hemma snackade jag med syster och käkade en macka för vi var så hungriga, och jag börjar asgarva för att hon gjorde någon störd min, och hosta som en kärring. Det kanske inte är så kul egentligen, men uttrycket var ju så fult. När jag var klar tänkte jag plocka ur diskmaskin, och så kommer jag helt plötsligt åt ett glas med fingrarna och dräller ut det med vatten över golvet. Då var det bara att leka askungen. Tummen ner för det också!

End of this vacation

Då var man tillbaka i skolan igen, och företaget fick tydligen också ett break fast vi skulle hålla det igång under lovet. Först trodde jag att Sara och Sabina hade fortsatt med allt utan mig, har ju inte sett dom på två veckor nu. Men det hade dom tydligen inte! Ska bli roligt att få träffa Sara och Sabina igen, kunna fortsätta med företaget.


Min mobil har varit död i de senaste dagarna, så ingen har fått tag i mig på grund av det heller! Hade glömt laddaren hos Lena. Och syster hade glömt mobilen hemma och den var också död under några dagar. Men hon hade laddaren med sig istället. Så ni som försökt nå mig får inte tro att jag ignorerade er totalt...


 

Tack för att ni läser min blogg!

RSS 2.0